Professionals kiezen voor Cafès Novell

Novell bedient al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw bars, restaurants en hotels over de hele wereld met koffie en thee. Sinds 2018 is Novell verkrijgbaar in Nederland in samenwerking met Bouman. Bouman BV in Diemen is als meer dan 95 jaar de expert op het gebied van producten voor de horeca en daarmee voor ons de beste partner om professionals te bedienen.

Restaurants, cafés en coffeebars

Cafès Novell is een unieke koffie uit Barcelona die begon vanuit de patisserie van de familie Novell. Sinds die tijd leveren wij koffie, thee en andere prachtige producten aan bars en restaurants over de hele wereld. Met de stijgende vraag naar kwaliteitskoffie door specialistische coffeebars steeg internationaal de vraag naar onze Novell koffie. De koffie van Novell kenmerkt zich door het delicate boeket en het unieke aromatisch profiel wat de moderne koffieliefhebber zoekt in een kwaliteitsproduct.

Aankleding en merchandise

We bieden onze klanten een breed scala aan merchandisingartikelen, die een modern imago zullen geven aan jouw coffeebar. Denk daarbij aan porselein, take-away cups, prijsborden en menukaarten en maatwerk oplossingen voor de visuele aankleding. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.

Ons team staat voor je klaar

Het team van Cafès Novell Nederland staat voor je klaar met een perfect advies, met een mooie aanbieding, een flexibele instelling en toewijding.

Daniel Pharel

Vragen over onze dienstverlening? Neem gerust met mij contact op. Bellen kan uiteraard ook naar 020 - 669 81 94

Bouman en de service van levering

Als ruim 95 jaar levert Bouman aan bedrijven, hotels, zorginstellingen en horecazaken. Vanuit de locatie nabij Amsterdam levert Bouman een full-serviceoplossing voor koffie, thee en serviceproducten. Wekelijkse levering door serviceprofessionals die meer kunnen dan een doosje afleveren.

Maak een afspraak

Proeverij op locatie

Liever een proeverij op locatie? Dat is uiteraard mogelijk. Onze specialisten geven graag een demonstratie van de mogelijkheden van de machines en laten je kennismaken met de verrassende smaken van Cafès Novell. Neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Professionele koffiesystemen by Bouman

Bouman vertegenwoordigd o.a. Wega, Animo, Rheavendors en Jura en biedt daarmee een full-serviceoplossing voor de koffiewensen op kantoor. Laat je informeren door onze medewerkers via de telefoon, of kom naar onze showroom en we laten je graag zien hoe jij het meeste uit je Novell koffie en thee kan halen.

Maak een afspraak

Cafès Novell By Bouman - Bezoek en proef

Kennis maken met Cafès Novell in Nederland? Kom naar de showroom van Bouman in Diemen. Daar laten onze ervaren medewerkers je de verschillende koffies proeven en nemen ze je mee in het verhaal van Cafès Novell in Nederland. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en buiten kantoortijden op afspraak.