Onze selectie voor kantoren en bedrijven

Cafès Novell bedient al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw kleine en grote bedrijven over de hele wereld met koffie en thee voor personeel en klanten. Sinds 2018 is Cafès Novell verkrijgbaar in Nederland in samenwerking met Bouman. Bouman BV in Diemen is als meer dan 95 jaar de expert op het gebied van zakelijke koffie en thee oplossingen en daarmee voor ons de beste partner.

Koffie op het werk is belangrijk

Goede koffie is een secundaire arbeidsvoorwaarde voor veel mensen. Bedrijven en ondernemers denken hier steeds vaker hetzelfde over, getuige de vacatureteksten waar personeel mee wordt aangetrokken. Koffie op het werk is belangrijk. Verschillende metingen laten zien dat meer dan 80% van de mensen een goede kop koffie op het werk onmisbaar vinden en zeggen: “Lekkere koffie heeft een positieve invloed op de werksfeer”. Maak vandaag nog kennis met de koffie en thee van Novell.

Novell voor kantoren en bedrijven

Koffie

Koffie waar je personeel en klanten blij van worden. Kies bijvoorbeeld voor Especial Cafeterias van Cafès Novell: een melange van Arabica en Robusta bonen die speciaal is samengesteld om te drinken in de werkomgeving. Ontdek deze en andere koffies hieronder.

Herbal & Teas

Onze Herbal & Teas producten drink je ieder moment van de dag. Denk aan een verkwikkende munt voor een kleine energieboost of ontspan even met een rustgevende kamille. Je personeel zal je dankbaar zijn.

Professionele koffiesystemen by Bouman

Bouman vertegenwoordigd o.a. Wega, Animo, Rheavendors en Jura en biedt daarmee een full-serviceoplossing voor de koffiewensen op kantoor. Laat je informeren door onze medewerkers via de telefoon, of kom naar onze showroom en we laten je graag zien hoe jij het meeste uit je Novell koffie en thee kan halen.

Maak een afspraak

Proeverij op locatie

Liever een proeverij op locatie? Dat is uiteraard mogelijk. Onze specialisten geven graag een demonstratie van de mogelijkheden van de machines en laten je kennismaken met de verrassende smaken van Cafès Novell. Neem contact op met onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bouman en de service van levering

Als ruim 95 jaar levert Bouman aan bedrijven, hotels, zorginstellingen en horecazaken. Vanuit de locatie nabij Amsterdam levert Bouman een full-serviceoplossing voor koffie, thee en serviceproducten. Wekelijkse levering door serviceprofessionals die meer kunnen dan een doosje afleveren.

Maak een afspraak

Bezoek en proef

Kennis maken met Cafès Novell in Nederland? Kom naar de showroom van Bouman in Diemen. Daar laten onze ervaren medewerkers je de verschillende koffies proeven en nemen ze je mee in het verhaal van Cafès Novell in Nederland. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en buiten kantoortijden op afspraak.