Ons verhaal | De wereld van Cafès Novell

Een echt familiebedrijf waar de heer Ramon Novell Vivó koffie ging verkopen in de winkel van zijn ouders en grootouders. In 1958 opende Novell de deuren van de eigen branderij.

Onze visie

Bij Novell hebben wij als visie om alle zintuigen van mensen te verleiden met de perfecte kop koffie, die het resultaat is van onze jarenlange expertise en onze drive om bij te dragen aan de internationale koffiecultuur.

Dit doen wij door een voorloper te zijn in de industrie. Zowel in techniek als in de training van onze mensen. Zo creëren wij een integraal systeem van het beste product en de beste service.

‘De koffie van Cafès Novell kenmerkt zich door het delicate boeket en het unieke aromatisch profiel’

Waar we goed in zijn

De filosofie van Novell is gebaseerd op een reeks sterke waarden die bepalen wat, hoe en waarom wij doen wat wij doen.

  • Klanttevredenheid als prioriteit
  • Enthousiasme in dienstverlening
  • Proactieve houding
  • Ervaren en gemotiveerd team
  • Flexibel

Ons verhaal

De toewijding waarmee de heer Ramon Novell Vivó in die tijd zijn bonen selecteerde, melangeerde en brandde is de lat waarlangs gemeten wordt. De koffie van Cafès Novell kenmerkt zich door het delicate boeket en het unieke aromatisch profiel.

Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is Novell uitgegroeid van een kleine branderij tot een internationale organisatie. Eerst in andere Spaanse steden zoals Madrid, Barcelona, Zaragoza, Valencia, Bilbao, Málaga, Ibiza en de Canarische eilanden. Sinds 2011 vinden we Novell ook buiten de Spaanse landsgrenzen en drinken we Novell in Italië, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong en de Verenigde Staten. Cafès Novell by Bouman is sinds 2018 beschikbaar in Nederland.

Ons verhaal

Duurzaam ondernemen

In de wereld van Cafès Novell is duurzaam ondernemen de enige manier. Zo houden wij controle over het volledige proces, van verbouwen tot branden. Wij zorgen voor eerlijke lonen en leefomstandigheden. Daarbij houden wij ons aan de voorwaarden van de certificeringen en doen daar een schepje bovenop.

Cafès Novell By Bouman - Bezoek en proef

Kennis maken met Cafès Novell in Nederland? Kom naar de showroom van Bouman in Diemen. Daar laten onze ervaren medewerkers je de verschillende koffies proeven en nemen ze je mee in het verhaal van Cafès Novell in Nederland. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en buiten kantoortijden op afspraak.