Wat betekent ‘By Bouman’ ?

Het succes van Cafès Novell in Nederland is te danken aan onze partner Bouman BV uit Diemen. Al ruim 95 jaar levert Bouman koffie, thee en machines aan restaurants, cafés, coffeebars en consumenten. Deze samenwerking is niet alleen achter de schermen zichtbaar, maar ook aan de voorkant laten wij graag zien dat Cafès Novell en Bouman partners zijn. En dat we samen de mooiste koffie van Spanje naar de Nederlandse horeca en huiskamers brengen. Daarom voeren wij het label ‘By Bouman’.

Bezoek de showroom van Bouman

Kom naar de showroom van Bouman in Diemen. Daar laten onze ervaren medewerkers je de verschillende koffies proeven en nemen ze je mee in het verhaal van Cafès Novell in Nederland. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en buiten kantoortijden op afspraak.

Bezoek de showroom

Professionele koffiesystemen by Bouman

Bouman vertegenwoordigd o.a. Wega, Animo, Rheavendors en Jura en biedt daarmee een full-serviceoplossing voor de koffiewensen op kantoor. Laat je informeren door onze medewerkers via de telefoon, of kom naar onze showroom en we laten je graag zien hoe jij het meeste uit je Novell koffie en thee kan halen.

Maak een afspraak